Beoordelingen van Pizza Aro Zoetermeer

Recente recensies

5.0
De Zwart
16 april 2024

Prima!

Raymond
11 april 2024

Bezorger was sneller dan aangekondigd. Erg prettig. Eten was loeiheet en erg lekker. Spaghetti Carbonara.

Daniëlle
9 april 2024

Heerlijke pizza's! Alles super netjes en heel snel bezorgd.

Przemek
31 maart 2024
Alyssa
30 maart 2024
Przemek
27 maart 2024

Lekker altijd !!!

Przemek
26 maart 2024
bert
22 maart 2024
R G
21 maart 2024

Pizza kip tandoori Te veel kaas Niet de kip die ik had verwacht Jammer Ook niet gebeld naar mij 06 wat ik had vermeld en extra sambal ook niet gekregen

de Vries
20 maart 2024

Snelle levering, warm en goede kwaliteit

Przemek
17 maart 2024

heerlijke pizza en snelle bezorging

Przemek
12 maart 2024

Lekker eten snel bezorg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
11 maart 2024

Lekkere pizza, maar jammer dat je geen extra ingedrienten kan toevoegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
10 maart 2024

Goed gevulde en lekkere pizza's, bezorgd conform afspraak.

bert
2 maart 2024

weer stipt op tijd geleverd en warm. Top!

samaneh seyedzadeh
21 januari 2024

Heerlijk geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anno Zoetermeer
15 januari 2024

Geweldige pizza's , eten altijd heet en op tijd 10/10 aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mocjael
6 januari 2024

Om 17:10 besteld en om 17:34 zaten we al aan tafel!! Echt onwijs snel! Eten was echt warm en heerlijk! Maar dat zijn we wel gewend van jullie! Zoals altijd gaan we hier zeker vaker bestellen.

bert
22 december 2023

Weer snel geleverd en warme pizzas

NC
20 december 2023

Beste pizzeria in de omgeving 🍕👌🏼👌🏼👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nasereddine
15 december 2023

goed, snel, lekker

Johan
14 december 2023
Willie Molenaar
9 december 2023

Prima bezorging en heerlijke pizza 👍

Johan
23 november 2023
Arjo
20 november 2023

Altijd goed altijd snell

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne vd Mark
19 november 2023

Het was weer perfect ...snelle levering,aardige mensen en super lekkere pizza...gewoon top!!!! Ben zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bert
18 november 2023

helemaal prima. groot verschil met NYP

Matthijs Leenhouts
18 november 2023

Pizza was goed warm snel bezorgd en lekker alleen was hij de sambal vergeten. Waarschijnlijk door de drukte vrijdagavond

Jeff
17 november 2023

46cm pizza was best goed. Goed gevuld en lekker warm. Dit is voor herhaling vatbaar!

Veronika
1 november 2023

Allerlekkerste pizza! Bezorging altijd op tijd. Wij zijn fans van Pizza Aro!

Richard
27 oktober 2023

Goede kwaliteit en smaakvolle pizza. Netjes conform afgesproken tijdstip bezorgd.

Patrick
14 oktober 2023

Eten was lekker en we kregen een attentie erbij. Een fijne eerste bestelling! Op naar meer.

N
8 oktober 2023

Prima op tijd en prima pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
29 september 2023

Heerlijke en warme pizza Super

Johan
28 september 2023

Heerlijk eten en keurig en snel bezorgd

Anoniem
22 september 2023

Lekker, en bliksemsnelle bezorging

Matthijs
20 september 2023

Snelle 20minituten bezorging. pizza was goed warm. Kreeg gratis drankje en knoflook saus en samba.l Had een pizza Lamsshoarma besteld. Heb hem 2 euro fooi gegeven voor de snelle bezorging.

Robbert
17 september 2023

Eten is altijd goed prijs is altijd goed. Bellen netjes als het klaar is. Echte toppers hier!

Johan
16 september 2023

Eten was heerlijk (is het altijd) en de bezorging snel.

A.E.
14 september 2023

Had de Spaghetti nr 61 besteld en helaas ontbrak de kaas erin, wel weer jammer dat het weer iets fout gaat bij jullie. De Shoarma schotel was wel goed.

Margriet de Knegt
8 september 2023

Het was heerlijk en gloeiend heet bezorgd. Top!

Johan
7 september 2023
Robbert
27 augustus 2023

Eten is altijd top! Goede prijs, goede openingstijden!

Veronika
25 augustus 2023

Niks om te verbeteren! Gewoon lekkere pizza! 😋 Lekker als altijd 👌🏻

Bakker
23 augustus 2023

Vond het alleen gek dat er geen bakje sambal bij de pizza zat... bezorger zei dat ik dit apart moet bestellen maar kan het nergens aanklikken, en vind dat een bakje sambal en knoflook bij de pizza horen!

Vd kieboom
19 augustus 2023

Vriendelijke mensen en de bestelling was op tijd. Perfect.

Rianne vd Mark
11 augustus 2023

Ik had een schotel besteld met shoarma,paprika en champignons.(nr 70) Ook knoflook en uiensaus maar die zaten er helaas niet bij.

Wouter
10 augustus 2023
Delic
6 augustus 2023

Heerlijke turkse pizza,de bestelling was ook goed warm nog,wij zijn al lang een tevreden klant van pizza Aro

Lucu
5 augustus 2023
Lola
24 juli 2023
Anoniem
20 juli 2023

Altijd op tijd en super vriendelijk

Sonny
11 juli 2023

Altijd heerlijk warm, lekker, vriendelijk, goed opgelet bij de opmerkingen en super snel voor de deur jullie zijn geweldig ga zo door! Ps wij bestellen hier al heel lang en nog nooit iets fout gegaan!

Rick van der Valk
10 juli 2023
Michael
8 juli 2023

Zeer goed eten snelle en nette bezorging

Rebecca
7 juli 2023

Pizza zonder kaas besteld voor dochter met allergieën. Toen de pizza was bezorgd, het was met kaas. Gelijk pizza Aro gebeld, meneer op de telefoon zei eerlijk dat ze hebben een fout gemaakt. Binnen hele korte tijd weer een pizza bij de deur en dit keer zonder kaas en we hebben gewoon die met kaas ook gratis gekregen. Helemaal top service en top kwaliteit pizza!

Andour
4 juli 2023

Heerlijke eten en snel bezorgd

Remko
1 juli 2023

was weer geweldig en snel geleverd

Albertjan
25 juni 2023

Altijd supersnelle bezorging, en de lekkerste pizza's!

Pat
24 juni 2023

Super snel bezorgd weer!

Anoniem
30 mei 2023
Johan
25 mei 2023

Heerlijk

Mr van Marion
22 mei 2023

Ik bestel hier vaak en het maakt niet uit laat vroeg tijdens etens tijd of diep in de nacht het eten is er altijd snel en het is altijd goed bezorgers zijn super aardig ik heb nog nooit een klacht gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
15 mei 2023

Was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Veenis-Goedman
14 mei 2023
Jacqueline Lubben
14 mei 2023

Heerlijke pizza voor een goede prijs.

Hofland
7 mei 2023

Snelle service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie
3 mei 2023

De crispy chicken burger met sla, tomaat en saus was fantastisch! Super vriendelijke bezorger. Nog bedankt.

John
29 april 2023
Patrick
27 april 2023

Altijd goed. Niet duur en goede porties. Broodje doner is fenomenaal!

Claire
22 april 2023

Heerlijke pizzas. Mijn kindjes hebben ook heel goed gegeten. Bezorging was netjes, vriendelijk en optijd. Wij komen zeker terug.

Ilse
16 april 2023

goede kwaliteit en prijs, met een snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
15 april 2023

Altijd de snelste, en heerlijk vers eten!

Darrel
9 april 2023

Maestro, perfect! Lekkerste pizza’s van zoetje!

Niels
3 april 2023

Heerlijke pizza en goede service.

Joep
2 april 2023

Snelle levering, maar de pizza bolnogese leek meer op een kaas pizza.(veel te veel kaas)

Bas de Vroege
30 maart 2023
Wendy
25 maart 2023

Heerlijke pizza, snel bezorgd en heel vriendelijk

Lola
20 maart 2023
Mandy C. K
18 maart 2023

Heerlijk goed belegde mega pizza. Bezorging was sneller dan afgesproken tijd! Prima.

Coen Schoonhoven
13 maart 2023

Heerlijke pizza's, warm en supersnel opde juiste tijd geleverd. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
8 maart 2023

Jammer, korst van de pizza aangebrand en werd koud geleverd.

Lucia
7 maart 2023

Geweldige pizza's, fijne service en bezorging. Aro heeft tot nu toe steeds kwaliteit geleverd, en daarom bestel ik hier ook graag!

remko
3 maart 2023

Was weer lekker en warm

Ineke
25 februari 2023

Op gevraagde tijd geleverd. Eten was goed warm en smaakte heerlijk.

Anoniem
19 februari 2023

Netjes op tijd en een vriendelijke bezorger. We hadden 16 pizza’s besteld en ze waren allemaal heerlijk.en nog goed warm.

Johan
9 februari 2023
Michael
5 februari 2023

Goede service, snel geleverd en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
26 januari 2023

Snelle bezorging en heerlijk eten.

Sharon
20 januari 2023

Hele snelle bezorging. Lekker en warm eten

Anouk
8 januari 2023

Was er weer super snel en het was allemaal weer heerlijk zoals altijd. En super vriendelijke bezorger en echt top dat je altijd gratis blikje drinken krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
5 januari 2023

Pizza’s afgehaald; snel geleverd en smaakte prima, al mag het ook net iets minder zout zijn. Bestel binnenkort graag nog eens bij Aro.

Farid Andour
4 januari 2023

Heerlijke spareribs, goed eten. Super snel bezorgd

Tom
3 januari 2023

De pizza's waren weer erg lekker. Er werd 1 verkeerde pizza bezorgd, na een telefoontje werd dit keurig opgelost. Binnen 15 minuten werd de juiste geleverd. Dit is inmiddels de 3e keer dat wij hier besteld hebben en tot nu toe erg tevreden.

Lola
28 december 2022
Art
18 december 2022

Lekkerste pizza's in zoetermeer ! 10/10 Lekker warm en snel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eduard
11 december 2022

Mooi op tijd geleverd en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andour
11 december 2022

Snelle levering

Jolanda Zoutendijk
8 december 2022
Bent
13 november 2022

Pizza Aro is onze "vaste" afhaal leverancier. Doorgaans ben ik hier zeer tevreden over, en dat laat ik iedereen om mij heen ook weten. Gisteren kregen wij echter een 3-tal pizza's welke de naam Aro niet mogen dragen. Vettige slappe hap in het midden, zwart verbrande randen rondom de pizza, en de pepperoni was nergens te bekennen. Op 1 pizza zaten pepers, maar verder was het een allegaartje van ingredienten die niet bij de bestelde pizza's horen. Heel eerlijk gezegd 1 grote teleurstelling ten opzichte van de eerdere ervaringen. Uiteraard ga ik best nog een keer wat bestellen, maar alshet resultaat hetzelfde is, zal ik toch op zoek moeten naar een nieuwe leverancier... Erg jammer...